Grasmaaier met 99cc viertakt benzinemotor Maaibreedte 40cm

Grasmaaier met 99cc viertakt benzinemotor Maaibreedte 40cm

€ 259,00

exclusief btw
(€ 313,39 inclusief btw)

Grasmaaier met 99cc viertakt benzinemotor Maaibreedte 40cm

Uw gazon maaien ging nog nooit zo eenvoudig. Deze gemotoriseerde grasmaaier maait snel, effectief en zonder poespas. Hij is ideaal voor gazons tot zo’n 20m2. Deze Hyundai HYM40P heeft een maximaal knipvermogen tot wel 400mm en is zeer krachtig door de 99cc viertakt motor. Ondanks de imponerende snijkracht is het energieverbruik van de motor zeer laag en het geluid minimaal. Dit zorgt voor lage verbruikskosten en weinig overlast voor milieu en omwonenden.

De grasmaaier is gemakkelijk op te starten en bovendien ergonomisch in gebruik. De hendel bovenop de handgreep start de machine eenvoudig zonder voorover te bukken. De drie instelbare kniphoogtes, van 25mm tot 75 mm, zorgt ervoor dat u de controle heeft over uw gazon. Een strak ‘biljartlaken’ of een langere grasmat? U bepaalt.

De duurzame polypropylene behuizing zorgt ervoor dat de maaier niet roest en vrij is van corrosie. Zo heeft u jarenlang plezier van deze gemotoriseerde maaier. Het in elkaar zetten van de machine is bovendien eenvoudig. Via duidelijke stappen zet u de onderdelen uit de box in elkaar. Voor u het weet maait u voor het eerst uw gazon met uw nieuwe maaimachine.

De Hyundai HYM40P 99c grasmaaier wordt geleverd inclusief alle benodigde onderdelen, kabels, installatiematerialen en handleidingen. Met de 3-jarige Hyundai platinum-garantie hoeft u zich ook nog eens geen zorgen te maken over calamiteiten. Hyundai voorziet u altijd in excellente hulp en levering van onderdelen.

Model Hyundai 57010/HYM40P
EAN code 8718502570106
Gewicht 18.5 kg
Brandstof Benzine ongelood (No2 Mengsmering)
Vermogen 99cc 4-takt motor
Maaibreedte 400 mm
Verstelbare maaihoogte 25 – 75 mm
Maaisysteem 40 L
Gazon oppervlakte 20 m²
Grasvangbak 40 L, Polyester
Chassis Polypropyleen
Wielaandrijving Nee
Duwboom inklapbaar Ja
Verstelbare hoogte handgreep Ja
Diameter wielen voor en achter 150mm
Veiligheidssysteem OAC (Operator Aanwezigheids Controle)

© Nomad Sales Europe 2021 | DESIGN AND DEVELOPMENT BY WEBTWISTER